Over Kevin Maatwerk Interieur

Maak kennis met het Maatwerkteam
Kevin

Kevin Maatwerk Interieur

Ook stel ik mezelf graag aan je voor. De naam 'Kevin Maatwerk Interieur' zegt het al. Mijn naam is Kevin. Ik ben geboren in 1994. En ik ben opgegroeid in Udenhout en Oisterwijk. Sinds 2021 woon ik samen met mijn vriendin, Anne, in Tilburg.

Kevin en Mika

Kevin en Mika

Tijdens mijn klussen werk ik veel samen met Mika, mijn compagnon. We ontmoetten elkaar tijdens onze studie. Interieurbouw. En nadat we beide een eigen bedrijf waren gestart besloten we samen te werken in één hal.

MO

Kantoorhond Mo

Iemand die áltijd blij is om je te zien is onze kantoorhond Mo. Ze heet je altijd welkom op de industrieweg 6.

passie voor het vak

Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en omstreken

Je vindt onze hal in Moergestel. Daar maken we alles op maat. Maar daarvoor komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken en alles op te meten.